Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

24 Σεπτέμβρη – Κάλεσμα στην Παγκόσμια Απεργία για το Κλίμα!

O OIKO.ΠΟΛΙ.Σ συμμετέχει- Θα είμαστε εκεί



Παρασκευή 24/9, ώρα 17.00,  Πλατεία Συντάγματος

Η 24η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την παγκόσμια απεργία για το κλίμα. Φέτος, οι διοργανωτές εφιστούν την προσοχή στις πολλαπλές και αλληλεπικαλυπτόμενες κοινωνικοοικονομικές κρίσεις-ρατσισμός, σεξισμός, ικανότητα και ταξική ανισότητα-που διασταυρώνονται και επιδεινώνουν την κλιματική κρίση.

Μαζί θα παλέψουμε για ένα δίκαιο μέλλον όπου κανείς δεν θα μείνει πίσω. Οι ιστορικές νίκες της συλλογικής δράσης έχουν αποδείξει την ανάγκη όλοι να είναι ενωμένοι για τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι και ο πλανήτης έχουν προτεραιότητα. Σας χρειαζόμαστε για να μιλήσετε!!!!!

Ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ να συμμετάσχουν, σεβόμενοι τα μέτρα ασφάλειας του COVID - δράσεις στο δρόμο για την «Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για το Κλίμα» που πραγματοποιείται παγκοσμίως στις 24 Σεπτεμβρίου.

Συμμετείχαμε σε διαδήλωση για το κλίμα στο Βερολίνο ( Σοφία Δημητρίου, Ράνια Παναγιωτίδου, Ia Mosaschvilli, Elmo De Angelis), 10.9.2021.


Με αφετηρία την ανάγκη διαμαρτυρίας για τις φωτιές του Καλοκαιριού, στήριξης των κοινωνιών που επλήγησαν, ανάκαμψης με βάση τα δικά τους σχέδια και τη δική τους συμμετοχή αλλά και προώθησης ενός δίκαιου, πράσινου μετασχηματισμού του συστήματος που δεν θα αφήσει κανένα και καμία πίσω συμμετέχουμε ως OIKO.ΠΟΛΙ.Σ σε μαχητική διαδήλωση για το κλίμα, που διοργανώνεται στις 24 του Σεπτέμβρη από το Fridays for Future στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: