Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

«Φωτογραφίζουμε στον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ»

Την εποχή που το μέσο της φωτογραφίας έχει ευρέως εξαπλωθεί, εμείς θα αναλύσουμε πώς θα επικοινωνήσουμε καλύτερα τα θέματα που θέλουμε να φωτογραφίσουμε. Θα αναλύσουμε την στιγμή εκείνη, τα δευτερόλεπτα που θα μας επιτρέψουν να μετατρέψουμε μία πραγματική σκηνή σε φωτογραφική εικόνα, τη στιγμή που όλα σταματούν αναμένοντας το αποτέλεσμα.
Πως λέμε μία ιστορία, και ποια ιστορία επιλέγουμε τελικά να πούμε.


Ανάμεσα στις φετινές δράσεις του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ έχει συμπεριληφθεί και έκθεση φωτογραφίας.Γι'αυτό το σκοπό θα γίνουν δύο δίωρα διαδικτυακά σεμινάρια στις 15 και 22 Νοεμβρίου με την κ Αθανασία Παναγέα μέσω της πλατφόρμας του zoom, 7.30-9.30 μ.μ..

Έτσι θα έρθουμε σε επαφή με την τέχνη της φωτογραφίας  με κινητό.Οι συμμετέχοντες στην έκθεση  θα είναι μέλη και φίλοι του συλλόγου μας και θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει τα διαδικτυακά σεμινάρια. 

Το κόστος των σεμιναρίων θα καλυφθεί από τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

 Το θέμα θα είναι: Φωτογραφίζουμε το Φυσικό Περιβάλλον( ποτάμια,  υγροτόπους, λίμνες, αρχαιολογικούς χώρους, βουνά κ.τ.λ.). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

 Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα στο blog, στην ομάδα μας στο Facebook  και στην ιστοσελίδα του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την παρακάτω αίτηση.

https://forms.gle/oC2asNAA3Cg8ew6X9

Μετά την αίτηση θα τους σταλεί το link για να συνδεθούν στην πλατφόρμα του zoom.

 


. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: