Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Πρόσκληση σε συμμετοχή σε δράσεις του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ για την περίοδο Οκτώβριος 2023- Ιούνιος 2024.

 1. Από σήμερα και κάθε Τρίτη 6.30-7.30 θα γίνονται τα μαθήματα αγγλικών για το 1ο επίπεδο. Το κόστος των μαθημάτων καλύπτεται από τον ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ. Ο σκοπός είναι τα μέλη μας να έρχονται σε μια επαφή με την Αγγλική γλώσσα και να μπορούν να συμμετέχουν σε δράσεις και να επικοινωνούν με άτομα από άλλες χώρες.
Αν υπάρχουν καινούργια μέλη που θέλουν να ενταχθούν σε αυτή την ομάδα , θα πρέπει να απευθυνθούν με  το εμαιλ   oikopolis2007@gmail.com στο ΔΣ του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

2. Θα αρχίσουν μαθήματα εξάσκησης Αγγλικών , 2 φορές το μήνα για τα μέλη μας τα οποία θέλουν να εμπλακούν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Απαραίτητη προϋπόθεση το μέτριο επίπεδο αγγλικών. Το κόστος των μαθημάτων καλύπτεται από τον ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

3. Την Παρασκευή, 13/10/23, 11.00-12.00 σας καλούμε στην 1η συνάντηση για τη δημιουργία δικτύου πολιτών που ενδιαφέρονται να μάθουν για την αντιμετώπιση στις φυσικές καταστροφές.
Ο τίτλος της συνάντησης :
«Οι εθελοντές του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ υιοθετούν μια περιοχή του Ποικίλου Όρους στο Δαφνί.Ευαισθητοποίηση των εθελοντών σε θέματα ετοιμότητας για φυσικές καταστροφές». 

-Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο εθελοντών για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και να παρακινηθουν οι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν για τον εθελοντισμό μέσα από καινοτόμες δράσεις. 
-Ήδη ο τόπος έχει αναδειχθεί και η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24 /9/2023. 
-Στη συνάντηση θα παρευρεθούν εμπειρογνώμονες για να συζητήσουν και να ενημερώσουν σχετικά με την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και να προσκαλέσουν τους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν σε μελλοντικές δράσεις. 
-Υιοθέτηση του χώρου από τον ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

MAZI ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙς ΔΡΑΣΕΙς ΜΑς.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.
Καλούμε και εκπροσώπους άλλων οργανισμών να συμμετέχουν.

Χώρος. : Στην είσοδο του εστιατορίου ΓΙΟΡΤΗ, στο χώρο γύρω από το πατητήρι.
Μπορείτε να έχετε μαζί σας το καφεδάκι σας και το νερό σας.

Πληροφορίες- επικοινωνία: τηλ. 6909283795 και oikopolis2007@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: