Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ/ xpolis: 1000 αναρτήσεις, 1000 ευχαριστούμε


1000 αναρτήσεις δεν είναι και μικρό πράγμα. 1000 αναρτήσεις για το περιβάλλον, την οικολογία, τον άνθρωπο, την ιστορική και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Με βασική μας αρχή "περιβάλλον δεν είναι μόνο ο αέρας που αναπνέουμε", υιοθετώντας το περιεχόμενο τον όρο Περιβάλλον έτσι όπως τον περιγράφει ο Ν.1650: «Το σύνολο των φυσικών και ανθρωπογενών παραγόντων και στοιχείων που βρίσκονται σε αλληλεπίδραση και επηρεάζουν την οικολογική ισορροπία, την ποιότητα της ζωής, την υγεία των κατοίκων, την ιστορική και πολιτιστική παράδοση και τις αισθητικές αξίες», πορευτήκαμε.

Οι αναρτήσεις που κάναμε προέρχονται από δικές μας πηγές αλλά και από πληροφορίες, προτάσεις που μας έκαναν φίλοι και συνεργάτες. Τους ευχαριστούμε 1000 φορές.
Συνεχίζουμε λοιπόν την πορεία μας με πολύ καλή παρέα...
Με τα αυτοδιαχειριζόμενα ΟΙΚΟΠΟΛισάκια και τους ΣΤΡΑΤΟΚΟΠΟΥΣ κλικάρετε για να τα επισκεφτείτε και μετά πιστεύουμε ότι θα τα αγαπήσατε, όπως αγαπήσατε και την ΙΕΡΑ ΟΔΟ.
(Διαβάστε όμως και την παρακάτω ανάρτηση,μη πάει χαμένη, καθώς και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν με θέμα τους ερειπωμένους οικισμούς)