Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Για την ανάρτηση σχετικά με την Πάρνηθα και τα σχόλια που ακολούθησαν...



ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Όπως γράφαμε παρακάτω οι διαχειριστές του blog είχαμε αποφασίσει να μην αναρτήσουμε το δεύτερο σχόλιο του "ανώνυμου". Όμως οι εξελίξεις τρέχουν, η κυρία Λυγερού μας έστειλε mail με το οποίο μας προτρέπει να δημοσιεύσουμε το σχόλιο του ανώνυμου... Έτσι λοιπόν αναθεωρήσαμε την αρχική μας απόφαση και δημοσιεύουμε το κατ΄ αρχάς "κομμένο" σχόλιο του ανώνυμου.
Για να σας διευκολύνουμε κλικάρετε ΕΔΩ.
------------------------
Αγαπητοί επισκέπτες - αναγνώστες,
Στο blog του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου αναρτήσαμε ένα θέμα με τίτλο: "Ξεχάσαμε την πυρκαγιά και την καταστροφή της Πάρνηθας... Κάποιοι όμως την θυμούνται και τη διεκδικούν, έστω και "κατά μόνας" (κλικάρετε στην υπογραμμισμένη πρόταση για να την δείτε)
Είχαμε ανοίξει το θέμα με μία δική μας εισαγωγή και στη συνέχεια δημοσιεύσαμε ένα απόσπασμα από μια επώνυμη καταγγελία για το θέμα του Μοντ Παρνές στην Πάρνηθα και τις εργασίες που πραγματοποιούνται περιφερειακά του ξενοδοχείου - καζίνο. Ολόκληρη η επιστολή ήταν δημοσιευμένη σε σύνδεσμο SCRIBD.
Διευκρινίζουμε ότι η επώνυμη επιστολή έφτασε στα χέρια μας από τρίτο πρόσωπο και όχι από την κυρία που την υπόγραφε. Ίσως να ήταν λάθος μας που δεν ζητήσαμε την άδειά της προηγουμένως....

Συνεχίζουμε... μετά την ανάρτηση λάβαμε διάφορα σχόλια, μεταξύ αυτών και ενός ανωνύμου που έδινε πληροφορίες και εξηγήσεις για το θέμα της εξαίρεσης της αναδάσωσης και των εργασιών περιφερειακά του ξενοδοχείου Μοντ Παρνές και ασκούσε κριτική στην επιστολή της κυρίας Λυγερού, που έκανε επώνυμα την καταγγελία.
Η κα Λυγερού απάντησε στην κριτική του ανωνύμου... Μέχρι εδώ καλά... Μπορείτε να δείτε και τα δύο σχόλια στο τέλος της ανάρτησης για την Πάρνηθα.

Στη συνέχεια ο ανώνυμος επανήλθε επί του θέματος....
Όμως αποφασίσαμε ως διαχειριστές του blog να μη δημοσιεύσουμε το νεώτερο δεύτερο σχόλιό του, δεν μας αρέσει το ύφος του και κυρίως δεν μας αρέσει η ανωνυμία του.
Η κα Λυγερού στην επιστολή - καταγγελία αναφέρει πλήρως το όνομά της και τη διεύθυνσής της, ο δε "ανώνυμος" κρατάει την ανωνυμία του.

Θα σας παρακαλέσουμε τόσο για το θέμα αυτό της Πάρνηθας, όσο και για άλλες αναρτήσεις, όσοι επιθυμούν να σχολιάσουν, να ενημερώσουν, να ασκήσουν κριτική να το κάνουν με υπεύθυνο και κόσμιο τρόπο.

Οι διαχειριστές του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια: